CAM STARS – STUDIO VIDEOCHAT ORIENTAT CATRE MODELE

De la bun inceput afirmam cu tarie faptul ca NU suntem nici cel mai mare studio de videochat din lume si nici NU avem premii in industria videochatului.

Suntem insa o echipa tanara, experimentanta si asumata in acest domeniu. Stim ce avem de facut pentru ca alaturi de noi sa ajungeti sa excelati in aceasta activitate.

Suntem reali si corecti, de aceea nu va putem promite niste rezultate si incasari exorbitante fara a ne cunoaste inainte si fara a analiza si stabili impreuna pasii ce trebuie urmati catre succes. Unitatea colectivului nostru conteaza foarte mult, daca alegeti sa va alaturati si sa ramaneti alaturi de noi.

Misiunea noastra este  de a va ajuta sa excelati in aceasta activitatea de model in industria videochatului. In acest scop, investestim permanent resurse si va oferim sprijin, indiferent de natura dificultatilor pe care le puteti intalni in acest domeniu, dar nu neglijam siguranta si confidentialitatea voastra.

Ne dorim ca voi :

  • sa fiti INDEPENDETE din punct de vedere financiar, iar pentru asta veti primi cele mai mari comisioane si bonusuri
  • sa aveti SIGURANTA pe care o cautati, de aceea stim ca daca vom colabora veti ajunge sa aveti parte de stabilitatea mult dorita
  • sa va creati STILUL PROPRIU DE LUCRU, deoarece imbratisam noutatea si individualitatea
  • sa beneficiati de FLEXIBILITATE in programul de lucru, pentru a avea un echilibru intre munca si viata personala
  • sa nu va simtiti constranse, deoarece nu exista penalizari in sistemul nostru, ci doar bun simt si MUNCA IN ECHIPA

Noi chiar muncim alaturi de voi! Nu pentru noi.

MODELE VIDEOCHAT

A fi model videochat, pe langa acest miraj al banilor foarte multi, al vietii de lux, dar si al stigmatizarii de catre cei din jur, al neintelegerii si suspiciunii, reprezinta asadar un mod de viata putin diferit, care cere sacrificii, rabdare, perseverenta, constanta documentare, permanenta evoluare  si, nu in ultimul rand, profesionalism.

MODELELE CAM STARS STUDIO

Modelele Cam Stars au varste cuprinse intre 18 si 50 de ani. Unele dintre ele si-au inceput activitatea in acest domeniu alaturi de noi, neavand experienta,  altele au venit avand deja experienta. Alaturi de ele, am descoperit ca fiecare varsta are atuurile ei, iar ele au fost surprise de trasaturile atractive pe care nu stiau ca le au.

Unele dintre modele au inceput sa lucreze in domeniul videochatului part time. Chiar daca o parte dintre ele au renuntat la job-ul anterior, unele dintre ele inca il pastreaza, deoarece beneficiaza de flexibilitate in alegerea programului de lucru. Altele sunt mamici full time si modele part time, insa aleg sa isi imparta timpul intre casa si job.

Dupa o colaborare atat de lunga cu majoritatea, ne-am intrebat modelele de ce ne-au ales. Unele au fost multumite de activitatea organizata, altele de  comfortul pe care il ai in momentul in care nu verifici pretul in magazin sau in momentul in care iti planifici o vacanta fara sa iti pui problema de costuri. In mod cert, toate modelele Cam Stars au evoluat in fiecare zi si au ramas alaturi de noi.

Oferim modelelor noastre:

  • COMISION 60%
  • BONUS DE RECOMANDARE
  • PROGRAM DE LUCRU FLEXIBIL
  • TRAINING PERSONALIZAT
  • MEDIU DE LUCRU LEGAL SI CORECT

ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE! 

Formular Angajare

 

Verificare

 
WhatsApp WhatsApp us